Hoito- ja Eläinkommunikointi

Pirtsakka terrieri Maija,11-v., söi poissaollessani, pitkät pätkät eteisen mattoa. Pyysin heti Margitilta Maijalle hoidon. Maija oksensi ja oksensi mattoa seuraavan yön ja kaikki tuntui seuraavana päivänä olevan hyvin. Maton syönti-iltana Margit jo haastatteli Maijaa ja kyseli että sattuuko ja miksi söit maton jne. Maija kertoi ettei sattunut,oksetti ja janotti kyllä. Ja söi, koska ei ollut muutakaan tekemistä.
Tästä neljäntenä päivänä Maijan vointi heikkeni todella nopeasti. Lähdin yöllä päivystykseen. Kuvauksissa selvisi että matosta oli jäänyt jäämiä vatsaan ja maton kudelanka oli kuronut ohutsuolen pakettiin. Maija oli leikattava. Lääkärit leikkasivat yli 5 tuntia ja aamulla pääsin Margitin kanssa Maijaa hakemaan. Saimme terveiset että oli ihme että koira oli ylipäänsä hengissä ja selvisi leikkauksesta. Kuitenkin 95%:n varmuudella ei tulisi jäämään henkiin.
Me emme luovuttaneet Margitin kanssa. Margit välitti Valon parantavaa hoitoa Ylhäältä ja tietoa Maijan toipumisesta joka päivä seuraavat kaksi viikkoa. Sekä haastatteli Maijaa kipujen ja muun voinnin suhteen. Kipuja ei ollut,mutta Maija ihmetteli miksi nukutti. Ylhäältä Maija pidettiin ns.nukkuvassa olotilassa nämä pari
viikkoa etteivät haavat sisällä aukea. Sillä muuten tämä energinen Maija olisi ollut täysin mahdoton pitää paikallaan.
Tuli tikkien poiston ja verikokeiden aika. Lääkärin mukaan sisäelinvauriot olivat lähes varmat. Haava oli erittäin hyvin parantunut ja verikokeet olivat priimassa kunnossa.

Maija eli kaiken tämän jälkeen vielä yli 4-vuotta. Oli elämänsä kunnossa ja todella riehakas ja jääräpäinen vanhus loppuun saakka.

(Kuvassa Maija alhaalla oikealla)

Enkelin Esiliina/ K-M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.