Pupun poislähtö

Eläinkommunikointia jälleen…nyt kanien kanssa.

Oli helpompaa tehdä Äiti-pupun (vaalea) elämään liittyvä suuri päätös kun pystyin kysymään Margitilta että mistä on kyse ja mitä Äiti-pupu itse sanoo.

Äiti-pupu alkoi vuotamaan verta, ja tiesin kyllä itse jo että vakavasta asiasta on kyse. Halusin kuitenkin varmistaa mitä Enkelit sanoisivat. Kertoivat että pupun on jo aika lähteä ja he auttavat ettei ole kipuja. Äiti-pupu myös itse kertoi että haluaa jo pois.

Varasin ajan eläinlääkäriin ja myös hän kertoi että on parempi päästää pupu pois kuin yrittää alkaa hoitamaan.
Eläinlääkäri soitti myöhemmin kertoakseen että elinmahdollisuuksia pupulla ei ollut,sillä sillä oli lähes nyrkin kokoinen kasvain mahassaan.

Äiti-pupun sielu pyyhälsi fyysisten kehontoimintojen loppumisen jälkeen samantien puhua pulputtamaan Margitille. Kertoi että kaikki on hyvin ja hänen on hyvä olla. Ja hän aikoo olla poikansa (musta-pupu) kanssa maanpäällä siihen saakka kunnes pojankin on aika tulla ylös.
———— ——————
Margit on jutellut Poika-pupun kanssa, viimeksi eilen.
Vaikka Poika näkee että äiti on hänen kanssaan, hän silti kaipaa äitiään. Hän ei ymmärrä miksi äiti ei enää syö. Ja Margit kertoi miksei.
Margit on myös kertonut että Poika-pupu ei ole milloinkaan yksin. Äiti-pupu on sen seurassa loppuun saakka. Ja Pojalle kerrottin että ei ole mitään hätää.

Itse yritin jo aiemmin piristää Poika-pupua herkuilla ja irrallaan ololla jne. mutta huonoin tuloksin.
Eilisen keskustelun jälkeen taas keksit maistuivat ja häkissä olevat tavarat alkoivat saamaan kyytiä. Piristys Pojalla oli todella silminnähtävä.

Kiitos Margit ja Enkelin Esiliina.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.