Taika-varsa

Taika-varsa oli kuukauden ikäinen, kun sen äiti kuoli. Taian naapurista löytyi hyvin varsojansa hoitanut adoptioäiti Myy. Myyn oma varsa oli kuollut vuosi sitten. Margit tuli haastattelemaan talliin Myytä ja Taikaa onnistuisiko heidän yhdistämisensä. Taika hyväksyi uuden äidin itselleen. Margit kertoi Myylle, että Taika kaipasi äitiään. Hän kysyi Myyltä voisiko se olla Taialle äiti. Vastaus oli “EN!”

Margit selitti Myylle, että pieni varsa ei pärjää ilman äidin tukea ja huolehtimista. Myy kuunteli ja totesi, että “Mietin… No, otan.” Margit pyysi vielä, että Myy olisi kiltti Taialle, jota se lupasi olla.

Hevoset vietiin laitumelle. Myy juoksi edessä ja Taika perässä samalla huutaen riemuissaan “MINULLA ON ÄITI, MINULLA ON ÄITI!”

Kuvassa Taika on päässyt jo imemään tissille (saa imeä, mutta tuleeko maitoa).

Myyn ja Taian tarina jatkuu. Kerromme myöhemmin kuinka äidin ja varsan yhteiselo sujuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.