Ilon aiheita

Ote Margitin kirjasta ”Valon ja Rakkauden syleilyssä”

Kuinka paljon on teillä ilon aiheita tässä hetkessä, niin mahtavassa. Ympärillenne katsahtakaa, mitä sieltä saa? Kaksi silmäparia tuijottaa, mahtavaa! He rakastavat sinua, juuri sinua, ainiaan. Anna rakkauden voiman vaikuttaa. Sinun sieluusi asti, sitä ruokkia saa, rakkaudella vaan. Rakkaus sulattaa jään, sydämesi, sielusi polte häviää. Tulee helppo hengittää. Tyytyväisenä kun olla saan. Sydän ja sielu rakastavat. Ainainen kiire helpottaa. Helppous, rakkaus, parantaa. Siitä elämälle suunnan saa oikean, terveen ja paremman. Ilo ja onni, siinä terveyspommi ja se pommi on maanpällinen onni. Siis onnen pommituksia. Kiitos!

(Hengen viesti valosta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.