Päivän kortti: Marian neitsyet

Olemme tukiryhmä, kuin sidekudos elämän solukossa. Äiti Maria on oppaamme, ja hänen energiansa välittyy kauttamme. Osa meistä on inkarnoituneena maapallolle, ja osa tekee työtä henkimaailmasta käsin.

Muodostamme ympäri maapallon hoitavan, parantavan ja oivaltavan energian. Rakkauden työ on motiivimme ja henkimaailman ihanuus kannustimemme. Olemme läsnä jokaisen arjessa ja juhlassa, olemme itse elämä. Energiamme saavuttaa teistä jokaisen, sielumme kuulee hiljaisenkin kutsun.

Meidän energiamme on avoimuus, puhtaus ja vilpittömyys kaikkeuden lähteessä. Kuljemme käsi kädessä sinun kanssasi, auttaen ja tukien kaikilla elämän osa-alueilla. Haluamme sinun kokevan kaiken sen ihanan, mitä kaikkeudella on sinulle tarjottavan. Ole läsnä.

Nostettu Saara Kojosen Universaali Rakkaus -korttipakasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.