Päivän kortti: arkkienkeli Uriel

Viisaus – tuo kaiken olevaisen kulminaatiokivi. Ei ole olemassa viisautta ilman puhtautta, rakkautta. Elämällä koet, ajattelemalla syvennyt, sielun kautta tunnet todellisen viisauden.

Et voi ammentaa todellista viisautta lukemalla, kuuntelemalla muita, etkä opiskelemalla. Todellinen viisaus kumpuaa kokemustesi kehästä, menneistä eläimistä ja sinun omasta totuudestasi: tapahtumista, jotka ovat painuneet sieluusi herkkänä värinänä ja sydämestä, joka tuntee oikeudenmukaisuuden.

Se on todellista viisautta, että kohtelet itseäsi ja muita ainutlaatuisuuden ilmentyminä, arvokkaina Alkulähteen luotuina. Jos itse Jumala seisoisi edessäsi, et voisi kuin nöyrästi kunnioittaa, tee se kaikelle olevaiselle. Aloita itsestäsi.

Nostettu Saara Kojosen Universaali Rakkaus -korttipakasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.