Vaihtuva viesti enkeleiltä

Enkeleitä toisillenne
Olkaa enkeleitä toisillenne, eläimille, luonnolle ja ihan kaikille... mitä saattaa päiväänne sisältyä.

Anna sitä mitä haluaisit siinä hetkessä, että sinulle annetaan. Anna niin saat. Se palkitsee... antajaa.

Me enkelit….

Me enkelit olemme mielestämme kauniita Valon lähettiläitä. Hohdamme Valoa ja olemme ylpeitä siivistämme. Voimamme saamme Taivaan Isältä, kuten kaikki Valon palvelijat.

Nautimme ihmisten hassutuksista, kuten esim. ulkonäköhuolista. Meistä on hassua, kun ihminen koristelee itseänsä ja laittaa ripsien päälle ripsiä, hiuksien päälle hiuksia, jne… Meitä naurattaa kun omat ripset, hiukset yms. eivät riitä. Hassua on myös se, että te nautitte liikkumisesta istualtaan eli teette matkanne autossa, ja ajattelette, että on hyvä kun ei tarvitse kävellä. Meistä sekin on hassua. Ihmisen keho on tarkoitettu liikkumiseen, ja sitten ihminen ei liiku. Olette hassuja siis. Me enkelit voisimme jatkaa listaamme ihmisen hassuista teoista vaikka kuinka pitkään, mutta ei jatketa enempää. Enkelit rakastavat teitä silti!

Tiesithän, että sinunkin mukanasi kulkee aina suojelusenkeli?

Suojelemme, johdatamme oikeisiin valintoihin, pelastamme… olemme mukana jokaisessa hetkessänne joka päivä. Kertokaa meille miten voisimme auttaa? Haluamme auttaa ja kyllä me autamme.

Puhukaa, puhukaa tuskaanne ylös, ulos, pois ja ne saapuvat Taivaan roskikseen. Puhuminen meille helpottaa. Kuuntelemme kaikki surut ja ilot.

Meitä on moneksi, työttömistä enkeleistä korkeisiin enkeleihin ja kaikkia siltä väliltä. Siis riittävästi kaikille pyytäjille. Me emme väsy pyynnöistänne vaan tulemme niistä iloisiksi. Ajattelemme, puhuitko rakas ihminen meille. Kiitäämme sinua siitä.

Lapset, eläimet, luonto, te aikuiset, kaikki olette Taivaan Isän luomia… Rakastamme. Rakkaus on voima jota kannattaa ladata itseensä. Muistathan pyytää myös rakkautta.

Rakkain terveisin Valon enkelit

Jos enkelten viestit kiinnostavat, kannattaa tutustua Margitin kirjaan ”Taivaan Lahja”.

 

Copyright © Enkelin Esiliina